Blog Archive

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011
Η Renault συνεχίζει να είναι στο περίμενε, όσον αφορά το να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, καθώς δεν είναι ακόμα βέβαιο το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Πολωνός.


Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, όμως ακόμα παραμένει αβέβαιο το πότε θα επιστρέψει στα γκριντ. Πριν από δυο εβδομάδες περίπου ο γιατρός του έλεγε ότι θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να το πράξει αυτό, τη στιγμή που στη Renault θέλουν να τον έχουν πίσω, καθώς δεν έχουν ούτε καν εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να είναι έτοιμος στην αρχή του επερχόμενου πρωταθλήματος.
Παρά ταύτα, στη γαλλική ομάδα είναι ακόμα στο περίμενε, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Μπουγιέ. «Πρέπει να εκτιμήσουμε τις επιλογές και ακόμα περιμένουμε τον Ρόμπερτ να επιστρέψει σ' εμάς και να μας πει ότι μπορεί να κάνει δοκιμές. Η τελευταία πληροφορία που έχω για την επιστροφή του θα πρέπει να συζητηθεί επειδή δεν πιστεύω πως μπορεί να επιστρέψει στις ερχόμενες ημέρες.
Στις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως. Γι' αυτό πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα δουλέψει μαζί μας πάνω σ' ένα πλάνο για την επιστροφή του. Έχουμε τα πάντα έτοιμα. Τα μονοθέσια του 2009 είναι έτοιμα στο γκαράζ. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτόν, αλλά περιμένουμε να μας πει ότι είναι έτοιμος. Ξέρω ότι όλοι είναι πολύ αισιόδοξοι και είμαι χαρούμενος γι' αυτό επειδή είμαι ο πρώτος που εύχεται να έχουμε πίσω τον Ρόμπερτ στο μονοθέσιο, αλλά κανείς δε ξέρει.
Κανείς δεν έχει ιατρική αναφορά και κανείς δεν τον έχει δει να οδηγεί ένα μονοθέσιο. Μέχρι να τον δούμε και να έχουμε την επιβεβαίωση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πρέπει να διατηρήσουμε, δυστυχώς, την επιλογή της μη επιστροφής του», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Renault. Έτσι, απομένει να δούμε πόση υπομονή θα κάνουν στην ομάδα του Ένστοουν στην περίπτωση του Πολωνού, από τη στιγμή που Νικ Χάιντφελντ και Μπρούνο Σένα δεν έχουν ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας.

0 σχόλια: