Blog Archive

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011
Τα 37 του χρόνια του έκλεισε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και η Γιουβέντους ετοίμασε video με τις 37 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του. Με οπαδούς και αυτόγραφα γιόρτασε ο Πιντουρίνιο.


Πολύς ντόρος έχει γίνει φέτος με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο ζωντανός θρύλος της Γιουβέντους ανανέωσε για να μπει στο καινούριο γήπεδο με τους Μπιανκονέρι, ανακοινώθηκε σε άκυρο σημείο ότι στο τέλος της σεζόν φεύγει, ακούστηκε για την Μίλαν, το διέψευσε, ενώ έκανε σαφές ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάλα και μετά το καλοκαίρι. Σε μία πορεία 18 χρόνων, πολλές φορές έκανε γεννέθλια μέσα στο γήπεδο και σε κάποιες από αυτές μάλιστα σκόραρε. Ο capitano της Γιουβέντους κλείνει σήμερα (09/11) τα 37 του χρόνια και οι Μπιανκονέρι ανέβασαν στο επίσημο site τους video με τις 37 πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Ο «Πιντουρίκιο» υπέγραψε αυτόγραφα έξω από το προπονητικό κέντρο στους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν...
 
Ο Ντελ Πιέρο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Βέκια Σινιόρα με 285 γκολ σε 684 αγώνες και παίζει στον σύλλογο από το 1993. Στο παλμαρέ του υπάρχουν επτά πρωταθλήματα Ιταλίας, τέσσερα super cup, ένα κύπελλο, ένα Champions League, ένα super cup Ευρώπης και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο.

0 σχόλια: