Blog Archive

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011
Ο Φρανκ Λάμπαρντ, που ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Τσέλσι, δήλωσε ότι οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε.


Ο 33χρονος παίκτης επιμένει ότι η Τσέλσι θα δεχθεί με ευχαρίστηση τις άσχημες νίκες, αν αυτές βοηθούν την προσπάθειά της να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

«Ο ανταγωνισμός στην κορυφή είναι τόσο έντονος, που δεν μπορείς να χάσεις πολλούς πόντους. Ξέραμε ότι μετά από δύο ήττες έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να παραμείνουμε σε επαφή με το γκρουπ των πρωτοπόρων, οπότε ήταν μεγάλη νίκη».

Μετά τον αγώνα που κρίθηκε από το τέρμα του, ο Λάμπαρντ ήταν κάθετος στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να καταστρέψει την «ομορφιά» του παιχνιδιού της για να κερδίσει τους αγώνες.

«Δεν ήταν όμορφη, αλλά νίκες σαν αυτή είναι εξίσου σημαντικές με εκείνες που πετυχαίνουμε 4-5 γκολ και παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δε μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε άσχημα. Την προηγούμενη σεζόν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση από 15 πόντους πίσω, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τη φόρμα των άλλων ομάδων και κυρίως της Σίτι. Η εμπειρία μας μάς δείχνει ότι υπάρχει ακόμα πολύ μέλλον, αλλά δεν πρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας σε πολύ δύσκολη θέση».

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

0 σχόλια: