Blog Archive

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011
Aνακοινώθηκαν οι ακροαματικότητες των ραδιοφωνικών και ο NovaΣΠΟΡ fm 94,6 είναι στην 5η θέση, αποδεικνύοντας ότι πέτυχε το ρίσκο του να σταματήσει να βγάζει τηλέφωνα στον αέρα!


Ανακοινώθηκαν οι καινούργιες αθηναϊκές ακροαματικότητες για το διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και 23 Οκτωβρίου σύμφωνα με τις μετρήσεις της Focus-BARI ΑΕΜΑΡ. 
 1  ΣΚΑΙ  11,4% 
 2  REAL  11,0% 
 3  MΕΛΩΔΙΑ  8,6% 
 4  ΡΥΘΜΟΣ  8,2% 
 5  Nova ΣΠΟΡ  7,1% 
 6  ΛΑΜΨΗ  6,9% 
 7  SFERA  6,9% 
 8  RED  6,9% 
 9  KISS  6,8% 
 10  ΔΙΕΣΗ  6,7% 
 
Στην 25η θέση με 2,8% ενώ η ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν υπάρχει στους πίνακες μετά το δικό της αίτημα να μην καταγράφεται η ακροαματικότητα της. Για το NοvaΣΠΟΡ fm η τόσο υψηλή θέση μεταξύ των ραδιοφώνων όλης της Αττικής αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύει ότι πέτυχε το ρίσκο του, τον περασμένο Μάιο, να κλείσει τις ανοιχτές γραμμές των ακροατών.
Οπως δείχν0υν οι αριθμοί κέρδισε το στοίχημα, καθώς ήταν περίοδος με πολύ σημαντική ειδησεογραφία από την υπόθεση των στημένων, έως τους αγώνες της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ και τα ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου. Παρά λοιπόν τις εξελίξεις, η απόφαση του να σταματήσει τις ανοιχτές γραμμές, βοήθησε και τα νούμερα ακροαματικότητας, αλλά και τα νεύρα των ακροατών που είχαν βαρεθεί να ακούνε τους ίδιους και τους ίδιους να λένε την άποψη τους...

0 σχόλια: