Blog Archive

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Απόλυτα ικανοποιημένος που κατάφερε να πάρει μια μεταραφή στον Ολυμπιακό δήλωσε στο περιθώριο της παρουσίας του στο Red Store ο Γιαννης Ζαραδούκας και παράλληλα τόνισε ότι ήταν από μικρός Ολυμπιακός!


Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Red Store o Γιάννης Ζαραδούκας αφού υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φίλους της ομάδας αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Τελειώνοντας μια καλή πορεία στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε μια καλή μεταγραφή αλλά δεν περίμενα πως θα μπορούσαν τα πράγματα να έρθουν τόσο καλα» σχολίασε αρχικά ο Ζαραδούκας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν η αγαπημένη του ομάδα.
«Μικρός ήμουν στον Πειραιά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα. Αρχικά δεν το πίστευα, παρά μόνο όταν έφτασα στο Ρέντη και μίλησα με τον Βαλβέρδε, είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη για μένα». Τέλος, αναφέρθηκε και στον... ανταγωνιστή του σε Ολυμπιακό και Εθνική, Χοσέ Χολέβα: «Είναι θετικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός για την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας».

0 σχόλια: