Blog Archive

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011
O Μπάλας Μέγιερι δέχθηκε τα συγχαρητήρια τόσο των συμπαικτών του, όσο και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού για την εμφάνισή του στον αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. «Μπράβο, Μπάλας. Συνέχισε έτσι!» ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν. Σκέψεις να χρησιμοποιηθεί και στο ματς με τον Άρη.


Ο νεαρός Ούγγρος γκολκίπερ δοκιμάστηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες στον αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και βγήκε... αλώβητος! Ο Μπάλας Μέγιερι έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στη θέση του βασικού γκολκίπερ του Ολυμπιακού και έχει όλο το μέλλον του μπροστά του, αρκεί να δουλέψει και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
«Μπράβο, Μπάλας. Συνέχισε έτσι!» του έλεγαν μετά τον αγώνα οι συμπαίκτες του στους πρωταθλητές Ελλάδας. «Άξιζες να πάρεις μια ευκαιρία. Πήγες πολύ καλά», συμπλήρωναν με νόημα. Από την πλευρά του το τεχνικό τιμ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε απένειμαν τα εύσημα στον διεθνή τερματοφύλακα των Πειραιωτών.
Ο ίδιος από την πλευρά του ήταν μετά το ματς πολύ χαρούμενος και παραμένει έτσι για το γεγονός ότι έπαιξε σε αυτό το ματς, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα προσγειωμένος και όπως έλεγε στο περιβάλλον του θέλει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να γίνει ακόμα καλύτερος. Εξάλλου ο Μέγιερι θεωρεί και σπουδαία ευκαιρία αλλά και πρόκληση για τον ίδιο το γεγονός ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
Σκέψεις να αγωνιστεί και με τον Άρη
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε πως το ρίσκο του να βάλει βασικό τον Μέγιερι σε ένα τέτοιο παιχνίδι τού βγήκε και με το παραπάνω. Επομένως εξετάζει το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και στον αγώνα με τον Άρη, προκειμένου να πάρει κι άλλο ματς στα πόδια του και να μπορέσει να παρουσιάσει σταδιακά ακόμα καλύτερο πρόσωπο...

0 σχόλια: