Blog Archive

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011
Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση και τη νίκη στο ντέρμπι. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως οι «πράσινοι» θα ρίξουν τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς αναγνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν.


Αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε για το ματς τονίζοντας: «Νομίζω πως ήταν εξαιρετικό παιχνίδι από εμάς. Όταν στο 55' προηγείσαι με 3-0 σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι δεν μπορείς να μην είσαι ευχαριστημένος. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση αλλά σημασία έχει η νίκη».

Για το αν προβληματίστηκε από την εικόνα μετά το 3-0: «Δεν μας προβλημάτισε η εικόνα γιατί είχαμε και στο δεύτερο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε έτσι».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι: «Κρατάμε την εικόνα που ήρθε μετά και το ματς με τον ΠΑΟΚ και φυσικά τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Είχε πολύ κόσμο μετά από καιρό και αυτό είναι ευχάριστο. Ελπίζουμε ο κόσμος να ευχαριστήθηκε το παιχνίδι που ήταν γεμάτο. Θα ρυθμίσουμε και το θέμα των εισιτηρίων γιατί κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Θα φροντίσουμε οι τιμές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

0 σχόλια: