Blog Archive

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας άναψε «κόκκινο» στη διεξαγωγή του φιλικού της Εθνικής Ελλάδος με τη Ρουμανία στη Ρόιτλιγκεν, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.


Η ομοσπονδία των «πάντσερ» έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία αναφέρει ότι το αίτημα για την παραχώρηση του σταδίου απορρίπτεται, προφανώς λόγω των πολλών ομογενών που βρίσκονται στη χώρα και τις πιθανές αντιδράσεις τους μετά τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και το... μένος που κυριαρχεί κατά της Γερμανίας.

Η ΕΠΟ πλέον αναζητά άλλη χώρα για τη διεξαγωγή του φιλικού, με πιθανότερο προορισμό την Αυστρία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Ο. Γερμανίας ειδοποίησε σήμερα την Ε.Π.Ο. και την Π.Ο. Ρουμανίας ότι αδυνατεί, για λόγους ασφαλείας, να εκχωρήσει άδεια διεξαγωγής φιλικού αγώνα Ελλάδας-Ρουμανίας επί γερμανικού εδάφους στις 15 Νοεμβρίου.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, γίνονται ενέργειες για την εύρεση εναλλακτικής λύσης και όταν οριστικοποιηθεί ο νέος τόπος διεξαγωγής του φιλικού αγώνα θα λάβετε τη σχετική ενημέρωση.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4/11/2011 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "Vouliagmeni Suites", στην οποία θα ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους φιλικούς αγώνες με τη Ρωσία (11/11) και τη Ρουμανία.

0 σχόλια: