Blog Archive

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011
Η πρόκληση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι μεταγραφές που άρχισαν νωρίς για την ομάδα. Διαβάστε ακόμη στο ρεπορτάζ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη για την υπόθεση του πρίγκιπα και τους χαμηλούς τόνους ενόψει τους ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μπείτε στον διάλογο! Πείτε μας την άποψη σας για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλο το Σάββατο στο Καραϊσκάκη εν μέσω μεταγραφικών σεναρίων αλλά και εν αναμονή της άφιξης του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα.

Το Σαββατοκύριακο κύλησε για το τριφύλλι με πολλά μεταγραφικά σενάρια από τη στιγμή κιόλας που οι παίκτες είχαν ρεπό και η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπει στην τελική ευθεία από σήμερα.

Οι μεταγραφές

Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα και το περασμένο καλοκαίρι δεν έγινε η μεταγραφή λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Ζιλ Βιθέντε (1 εκ. ευρώ). Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και ο Φερέιρα τον έχει στα πλάνα του.

Δείτε τον Ούγκο Βιέιρα εν δράσει...



Ο Βιέιρα μπορεί να αποκτηθεί τον Ιανουάριο με ένα μικρό ποσό ή το καλοκαίρι ως ελεύθερος και το όνομα του θα παίξει, καθώς χρειάζεται μία λύση για την επιθετική γραμμή. Άλλωστε οι Τοτσέ-Ρούντολφ είναι τραυματίες και ο Πετρόπουλος ενδέχεται να παραχωρηθεί στη Μπρέσια.

Ο πρίγκιπας και το ντέρμπι


Όμως είναι νωρίς να συζητάμε για μεταγραφές από τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση με τη μεταβίβαση των μετοχών στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ για την ομάδα υπάρχει στο προσκήνιο το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.


"Χαμηλοί τόνοι"


"Το μόνο που μας απασχολεί είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα" λένε στον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι πως η μεταγραφολογία αυτή την εποχή δεν κάνει καλό, όπως και η μεγάλη αισιοδοξία που παρατηρείται να υπάρχει στην Παιανία για το μεγάλο ματς.



Οι "πράσινοι" πρέπει να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να πάνε στο Φάληρo με το μυαλό στο στόχο τους και στο παιχνίδι τους. Βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά καλούνται να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο.


Τα γκολ από το περσινό παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης:

0 σχόλια: