Blog Archive

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011
Με επιστολή του σε ιταλική εφημερίδα, ο Ντιέγο Αρμάνδο Μαραντόνα στέκεται στο πλευρό του Αντόνιο Κασάνο, τονίζοντας ότι κατανοεί πλήρως το δράμα που περνάει.


Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Ρόμα θα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά, προκειμένου να ρυθμιστεί η ροή αίματος προς τον εγκέφαλό του και ο Μαραντόνα αναφέρει: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, στις οποίες ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι δυνατός. Για τον ίδιο, για τους γιους του και για την οικογένειά του. Υπάρχουν στιγμές ταλαιπωρίας. Σωματικής επίσης. Ξέρω καλά για τι μιλάω και ξέρω ότι αυτές τις στιγμές ο αγαπητός Αντόνιο καταλαβαίνει τι θέλω να πω.  Ξέρω ποιες είναι οι σκέψεις, οι φόβοι, τα βάσανα που κατακλύζουν το μυαλό του.

Γνωρίζω την αίσθηση της αμηχανίας και γιατί όχι, της μοναξιάς, η οποία ξαφνικά σας κάνει να τα βλέπετε όλα μαύρα. Το ξέρω, ξέρω καλά και για αυτό αισθάνομαι πολύ κοντά του, όπως και στον Ρίνο Γκατούζο, ο οποίος επίσης περνάει περίοδο λύπης», τονίζει ο Μαραντόνα, ο οποίος καταλήγει με ευχές για επιστροφή σε ευτυχισμένες μέρες και στα γήπεδα: «Και το εύχομαι επίσης στο ποδόσφαιρο, καθώς η φαντασία που προσφέρουν ταλέντα σαν το δικό σου, ποτέ δεν είναι αρκετή», αναφέρει χαρακτηριστικά και ακολούθως εύχεται καλή τύχη στο «φίλο» του.

Ο Μαραντόνα γνώρισε τον Κασάνο τον Ιούλιο του 2005 και από τότε αναφέρεται με εξαιρετικά λόγια στο παιχνίδι του, ενώ εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία τη συμπάθειά του προς τον Ιταλό.

0 σχόλια: