Blog Archive

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011
Ο Λέτο προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φρένο από την ΠΑΕ στα μεταγραφικά σενάρια.
Ο Σεμπαστιάν Λέτο προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και δήλωσε παρών για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Λέτο είχε ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα όλη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και έπειτα από το ρεπό του Σαββατοκύριακου, τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά στην Παιανία και τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα για το μεγάλο παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Τοτσέ, ενώ ο Σεϊταρίδης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά φτέρνα. Στη προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μάλι.

Οι υπόλοιποι διεθνείς, οι Κατσουράνης-Καραγκούνης-Καπίνο, αλλά και ο Κουίνσι Αμπεγέ, θα τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην 11αδα, με τη χρησιμοποίηση του Λουκά Βύντρα, ο οποίος είναι πανέτοιμος στη θέση του Μαρίνου στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιχείρησε να βάλει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια και ιδιαίτερα για την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού της Ζιλ Βιθέντε, Ούγκο Βιέιρα, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι "δεν υπάρχει καμία επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα με παίκτες που δεσμεύονται από συμβολαία αλλά και από τη στιγμή που επίκειται αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς".

Ο Βιέιρα είναι, πάντως, στα πλάνα του Φερέιρα αλλά επισήμως δεν μπορεί να υπάρξει επαφή πριν από την Πρωτοχρονιά.

*** Μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Φυσικά θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας και ο αντιπρόεδρος Νίκος Χατζηνικολάου.

0 σχόλια: