Blog Archive

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011
Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16/11, εκτιμούν στον ΠΑΟΚ, πως θα εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για το διορισμό της νέας διοίκησης στην ΠΑΕ.




Μόλις χορηγηθεί η απόφαση από το Πρωτοδικείο θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα η νέα διοίκηση και την αμέσως επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές πρώτα των παικτών, οι οποίες αποτελούν και το φλέγον ζήτημα.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 28 Σεπτεμβρίου, που έληξε η θητεία της προηγούμενης διοίκησης, έως σήμερα, κατατέθηκαν στον λογαριασμό της ΠΑΕ προγραμματισμένα έσοδα. Η χρησιμοποίηση, όμως, αυτών των χρημάτων από την ΠΑΕ ήταν αδύνατη, διότι δεν υπήρχε διοίκηση που να εκπροσωπεί την εταιρεία. Γι’ αυτό προκλήθηκε η καθυστέρηση τήρησης στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών που δόθηκε στους παίκτες τον περασμένο Σεπτέμβριο και η συνεπακόλουθη ανησυχία και αναστάτωση στα αποδυτήρια.

Τα βασικότερα προγραμματισμένα έσοδα, κατά το διάστημα του διοικητικού κενού, ήταν η πρώτη δόση από την ΟΥΕΦΑ στις 15 Οκτωβρίου για την συμμετοχή στους ομίλους ύψους ενός εκατ. ευρώ και η προγραμματισμένη δόση για τα τηλεοπτικά ύψους μισού εκατ. ευρώ. Συνεπώς, από τα προαναφερθέντα προγραμματισμένα έσοδα της ΠΑΕ θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί έως τώρα ποσό άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο με τον ορισμό της νέας διοίκησης θα είναι άμεσα διαθέσιμο.

Στις πληρωμές των παικτών υπολογίζεται ότι θα διατεθεί ένα ποσό γύρω στο ένα εκατ. ευρώ, που θα λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης και επαναφοράς της ηρεμίας στα αποδυτήρια, ενώ όποιο ποσό περισσέψει θα μοιραστεί στις άλλες άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, όπως είναι πρώην παίκτες, τύπου Σαβίνι, των οποίων λύθηκαν τα συμβόλαια και έχουν υπογράψει διακανονισμούς, η πληρωμή των υπαλλήλων της ΠΑΕ, οι οποίοι είναι, επίσης, απλήρωτοι κ.τ.λ.

Επίσης, μόλις εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου και συγκροτηθεί η διοίκηση σε σώμα με την κατανομή αρμοδιοτήτων, θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο διοικητικό σχήμα με συνέντευξη Τύπου κατά την οποία οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας θα οριοθετήσουν τους στόχους και τα πλάνα της ομάδας. Επιπροσθέτως, θα προχωρήσει ταχέως και η υλοποίηση του νέου οργανογράμματος της ΠΑΕ με αναδιάρθρωση και αναβάθμιση του στελεχιακού δυναμικού και καλύτερη οργάνωση της εταιρείας σε όλους τους τομείς με προσαρμογή στα νέα δεδομένα και έμφαση στην ποιότητα.

Τέλος, στον αγωνιστικό τομέα για την Δευτέρα 14/11 είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση αποκλειστικά για τους τραυματίες (Γκαρσία, Αθανασιάδη, Ετό, Λίνο, Ίβιτς, Παπάζογλου, Λεονάρντο, Τσουκαλά, Γλύκο) κατά την οποία θα γίνει ένα τσεκ από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο της κατάστασής τους. Η υπόλοιπη ομάδα θα έχει για δεύτερη μέρα ρεπό, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη 15/11, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

0 σχόλια: