Blog Archive

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πάλι ο Λέτο αλλά χωρίς ενοχλήσεις και δεν τίθεται θέμα απουσίας με Ολυμπιακό. Ποιοι ανέβασαν "στροφές".

Χωρίς τους επτά Έλληνες διεθνείς (πέντε με ανδρών και δύο με Ελπίδων) αλλά και τους Κουίνσι, Καντέ που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του "τριφυλλιού" για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση του Λέτο με ατομικό πρόγραμμα μεν αλλά χωρίς ενοχλήσεις δε, κάτι που ένιωθε την προηγούμενη μέρα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ των "πράσινων" ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο αριστερό πόδι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς κρίθηκε σκόπιμο από τεχνικό τιμ και ιατρικό να μην πιεστεί και να ενσωματωθεί σε κανονικούς ρυθμούς σε λίγες μέρες αφού υπάρχει η διακοπή του Σαββατοκύριακού.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον 65χρονο προπονητή και από την πλευρά δύο ακόμα παικτών της ομάδας. Μπορεί να προπονήθηκαν ατομικά οι Ρούντολφ Γκέργκελ και Λουκάς Βύντρα, ωστόσο και οι δύο ανεβάζουν ένταση και δεν αποκλείεται να είναι σε θέση σύντομα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ατομικό πραγματοποίησαν και οι Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Κοτσόλης και Τοτσέ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής με μπάλα και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες.

Τέλος, όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

0 σχόλια: