Ο Ντελ Πιέρο στη Μίλαν τον Ιανουάριο; Απίστευτο; Μάλλον όχι... Οι «ροσονέρι» μετά την σοβαρή ασθένεια του Κασάνο φουλάρουν για τον 37χρονο ηγέτη της Γιουβέντους!


Το σοκ με τον Κασάνο δίνει τη θέση του σε γεγονός που θα προκαλέσει... σάλο στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ, η Μίλαν φουλάρει για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, και αν πριν 20 ημέρες ήταν απλά ένα σενάριο, τις τελευταίες ώρες η... μετακίνηση αυτή είναι πιθανή. Ο Κασάνο χάνει όλη τη σεζόν, οι «ροσονέρι» αναζητούν την ιδανικότερη περίπτωση και αυτή τη βρίσκουν στο πρόσωπο του 37χρονου ηγέτη της Γιουβέντους, με τον πρόεδρο των Μπιανκονέρι, Αντρέα Ανιέλι, να έχει αποκαλύψει πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Πιντουρίκιο στην Βέκια Σινιόρα.

Η λίστα της Μίλαν είναι γεμάτη, αποτελείται από πέντε ονόματα, ωστόσο για... διάφορους λόγους έχουν απορριφθεί και στην κορυφή μένει αυτό του Ντελ Πιέρο. Τόνι και Αμάουρι έχουν... μείνει πίσω στη μάχη, Τέβες και Παλάσιο είναι πανάκριβοι, ενώ αυτός που φαίνεται να... απειλεί τον ηγέτη της Γιούβε είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Η Μίλαν άλλωστε έχει... παράδοση σε παίκτες μεγάλης αξίας και ταυτόχρονα μεγάλης ηλικίας και κανείς δεν ξεχνά τις περιπτώσεις των Μπέκαμ, Ρονάλντο και Φαν Μπόμελ.

Οι Ιταλοί επιμένουν πως το θέμα της απόκτησης του Ντελ Πιέρο είναι σοβαρό και ο μοναδικός που μπορεί να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης... Θα το κάνει
;