Blog Archive

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011
Λίγες μέρες απομένουν σύμφωνα με τον Τσάκα μέχρι να έρθει στην Ελλάδα ο Σουλτάν αλ Σαούντ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ και να κάνει το Τριφύλλι την μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη.


Μετά τις 6 Νοεμβρίου ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Τριφυλλιού, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Βλάση Τσάκα. Ο κομιστής της Αραβικής πρότασης για την ανάληψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν επιθυμεί να κατασκευάσει το πράσινο στολίδι του Βοτανικού και να γίνει ο Παναθηναϊκός η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στην Ευρώπη από Αραβικά κεφάλαια.
«Τα πάντα είναι μπίζνες και σωστού τάιμινγκ, έτσι πρότεινα στον πρίγκιπα να ασχοληθεί με την Ελλάδα επιχειρηματικά, κάτι που αρχικά δεν απέρριψε. Έτσι σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό , που είμαι και χρόνια φίλος. Η αρχική παρότρυνση από τον πρίγκιπα ήταν Βλάση προχώρα - όταν σηκώθηκε κουρνιαχτός ,ο ίδιος ο πρίγκιπας έντονα ενεργοποιήθηκε», δήλωσε αρχικά ο Τσάκας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha News 95,5 Δράμας» και πρόσθεσε:
«Έτσι υπάρχει η γραμματεία που μεταφράζει συνέχεια τα πάντα και υπάρχει διαρκής ενημέρωση του.  Το μεταγραφικό επενδυτικό πλάνο είναι γίνει ο Παναθηναϊκός ένα από τα μεγαλύτερα club στην Ευρώπη».
Αναφερόμενος στα Αραβικά σχέδια, τόνισε: «Με στολίδι τον Βοτανικό και με κορυφαίους παίχτες, ο πρίγκιπας θέλει τον Παναθηναϊκό ως την μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη ,από Αραβικά κεφάλαια . Αυτήν την στιγμή συνομιλούμε με τον κ. Βαρδινογιάννη και την διοίκηση. Στην φιλοσοφία μας είναι να υπάρχει ενιαία γραμμή απ όλους, η εσωστρέφεια και οι πολλές απόψεις, επιφέρουν τα γνωστά αποτελέσματα».
Ο Βλάσης Τσάκας κατέληξε στις δηλώσεις του λέγοντας: «Πρόθεση του πρίγκιπα είναι να έρθει στην Ελλάδα μετά τις 6 Νοεμβρίου, μετά από την μεγάλη Μουσουλμανική γιορτή. Αρχική πρόθεση του είναι να τρέξω εγώ την ομάδα».  

0 σχόλια: