Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας έκαναν οι Νίκος Μπουτσουρής και Μίλος Στοΐκοβιτς, ενόψει το αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στο Μετς, με τους «πράσινους» να παλεύουν για την πρώτη τους νίκη.


Μετά τις δύο ήττες από τον Φοίνικα Σύρου στη Κυψέλη και τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο στο Μετς (19:00) τον Άρη, έχοντας ως στόχο την πρώτη του νίκη. Οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν δίπλα τους τον κόσμο, κάτι που επισήμαναν ο Νίκος Μπουτσουρής και ο Μίλος Στοΐκοβιτς.

«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Νίκος Μπουτσουρής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την πρώτη νίκη. Αναλυτικά τόνισε: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρώτη μας νίκη».

Στοΐκοβιτς: «Να ζήσω την ατμόσφαιρα»

Από την πλευρά του ο Σέρβος ακραίος Μίλος Στοΐκοβιτς στάθηκε και αυτός στην παρουσία του κόσμου λέγοντας: «Θέλω πολύ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας και που όλοι μου έχουν περιγράψει με τα καλύτερα λόγια. Έχουμε δουλέψει και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Χρειάζεται προσοχή».

0 σχόλια: