Blog Archive

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Στη Βουλγαρία για τη δεύτερη νίκη ο Ηρακλής

Για το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό Champions League ετοιμάζεται ο Ηρακλής, ο οποίος την Τρίτη (25/10, 19:00) θα κοντραριστεί στη Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Οι "κυανόλευκοι" πήγαν στην πρωτεύουσα της γείτονας χώρας με στόχο να διπλασιάσουν τα θετικά τους αποτελέσματα σε ισάριθμους αγώνες του Α΄ ομίλου και να χαλάσουν τη "γιορτή" των γηπεδούχων για το ολοκαίνουργιο γήπεδο τους. Μάλιστα το ματς αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο που θα διεξαχθεί στο "Arena Armeec", χωρητικότητας 12.500 θεατών.

«Παίζουμε με μία ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων, ταλαντούχων αθλητών. Η έδρα τους είναι καυτή με φιλάθλους πολύ φανατισμένους. Για μας το τεστ είναι σε δύο επίπεδα. Το πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι αγωνιστικά αλλά και το πώς θα διαχειριστούμε και την πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος της ΤΣΣΚΑ» δήλωσε ο Σωτήρης Δρίκος.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Αλεξάνταρ Ποπόφ, ανέφερε: «Σεβόμαστε τον Ηρακλή και την ιστορία του. Οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους μας».

0 σχόλια: