Blog Archive

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Αγοράζει πορνοπεριοδικά με την κοπέλα του και τα... κρύβει, η μάνα του τον στέλνει supermarket και εκείνος αγοράζει μηχανάκια! Σωστά μαντέψατε, είναι (ξανά) ο Μάριο Μπαλοτέλι!


Μπαλοτέλι τα... πάντα όλα! Από τη φωτιά στο σπίτι του, στη... φωτιά του Όλντ Τράφορντ, με τον Ιταλό να τραβά πάνω του όλα τα φώτα! Ο Μπαλοτέλι συνεχίζει να απασχολεί την Ευρώπη με τα... κατορθώματά του, και ο Τύπος στην Αγγλία στέκεται στην προτίμηση του στα πορνοπεριοδικά, αλλά και στο πως... τρελαίνει τη μητέρα του.

Ειδικότερα, ο «crazy Mario» στα ψώνια που έκανε με την φίλη του δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα πορνοπεριοδικό, την άφησε να αγοράσει γλυκά και αυτός πήρε στα... κρυφά ένα περιοδικό που του τράβηξε την προσοχή, με τον φακό πάντως να τον «συλλαμβάνει» τη στιγμή που το είχε στα χέρια του.

Ο Μπαλοτέλι πάντως κατάφερε να... τρελάνει και τη μητέρα του, η οποία απηυδυσμένη από τη συμπεριφορά του γιου της δεν το στέλνει ξανά για ψώνια. Τι έκανε; Από τη λίστα για το Supermarket δεν πήρε τίποτα, αντίθετα γύρισε σπίτι με δυο μηχανάκια, ένα τραμπολίνο και ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ...

0 σχόλια: