Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011


Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν προπονήθηκαν και έμειναν εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιοι θα είναι οι απόντες.

Τα προβλήματα δεν λένε να πάψουν να υπάρχουν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είναι υποχρεωμένος να καταστρώνει σχέδια έχοντας αρκετές απουσίες στο μυαλό του.

Έτσι και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει όχι σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναφερόμαστε στους Γιώργο Καραγκούνη, Αντώνη Πετρόπουλο, Στέφανο Κοτσόλη, Βύντρα και Ρούντολφ που θα χάσουν το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Θεσσαλονίκη.

Ο "Κάρα" που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και ο Πετρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα δεν πήγαν στην προπόνηση ούτε την Παρασκευή και έτσι έμειναν εκτός πλάνων. Μαζί τους και ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Εκτός θα μείνουν επίσης και οι Βύντρα, Ρούντολφ με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Κοτσόλη και Χριστοδουλόπουλο και τον Ούγγρο να κάνει θεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", άσκηση τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο.

0 σχόλια: