Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
Με στόχο να σημειώσει άλλη μία νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ατρόμητος υποδέχεται τοπν Πανιώνιο (N.S2).
Χωρίς τον Εστογιανόφ, αλλά με το εκτός έδρας αήττητο ο Πανιώνιος θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα.Κανονικά ο Πίτου Γκαρσία
Με τον Πίτου Γκαρσία στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον Πανιώνιο. Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε κανονικά και ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του και να διατηρήσει την πετυχημένη συνταγή που έχιε φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τους εξής: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τομας, Γιαννούλης, Γκαρσία, Ζουέλα, Επστάιν, Καραγκούνης, Τάτος, Μήτρογλου Εκτός ο Εστογιανόφ Χωρίς τον Φαμπιάν Εστογιανόφ θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Τάσκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ουρουγουανού αστέρα ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός και ο Γιόνσον, καθώς και ο τιμωρημένος Όμο, που θα εκτίσει την δεύτερη από τις συνολικά τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας αφού σε τρία παιχνίδια μακριά από τη Νέα Σμύρνη έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και το αήττητο αυτό θέλουν να διατηρήσουν και στο Περιστέρι. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κυανέρυθρους» με σύστημα 4-3-3 και τους Ελευθερόπουλο, Πετκάκη, Σίοβα, Τσόλτσαλιτς, Κβιρκβέλια. Στο κέντρο την τριάδα θα αποτελέσουν οι Ρόκας, Σάμαρης, Κουμορτζί με τους Ριέρα και Γουνδουλάκη στο πλευρό του Κούτσι.

0 σχόλια: