Blog Archive

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Έλληνες παίκτες, ΔΣ και μήνυμα για ντέρμπι

To διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (25/10 17:00) και η πρόταση της Arboris Capital με φόντο το "ζεστό" χρήμα του πρίγκιπα. Διαβάστε ακόμη στο ρεπορτάζ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη ποιοι Έλληνες παίκτες βρίσκονται στη σκέψη του Σουλτάν Αλ Σαούντ. Το Casus belli του Τσάκα. Μπείτε στον διάλογο! Σχολιάστε τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ των νομικών εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα συνεδριάσει το απόγευμα με αντικείμενο την πρόταση της Arboris Capital. Ποιοι άλλοι Έλληνες παίκτες βρίσκονται στα πλάνα του πρίγκιπα και το μήνυμα του Φερέιρα στους παίκτες για τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για τα διοικητικά του συλλόγου. Καταρχάς οι συζητήσεις μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ έχουν μπει στην τελική ευθεία και εκτιμάται ότι μέχρι αύριο θα υπογραφεί το M.O.U., δηλαδή το μνημόνιο συμφωνίας που θα ανοίξει το δρόμο για την έλευση του Σαουδάραβα επενδυτή στην Αθήνα.

Το απόγευμα, ωστόσο, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ για να αποφασίσει αν θα δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris Capital να φέρει πρόταση από ξένο επενδυτή για το σύνολο των μετοχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βασικοί μέτοχοι είναι θετικοί με εξαίρεση τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία μεταξύ των 13 μελών του Δ.Σ.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, εφόσον υπογραφεί το M.O.U., προγραμματίζει να έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, όπως σας αναφέραμε από χθές, προκειμένου να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου.

Οι μεταγραφικοί στόχοι του πρίγκιπα

Παράλληλα η πλευρά του πρίγκιπα καταστρώνει ήδη τα μεταγραφικά της πλάνα για τον Ιανουάριο και η λίστα με τους Έλληνες παίκτες φαίνεται να μεγαλώνει. Από την περασμένη Παρασκευή σας είχαμε αποκαλύψει τα ονόματα του Γιώργου Τζαβέλλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και του Σωτήρη Κυργιάκου της Βόλσφμπουργκ, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται και οι περιπτώσεις του Γιώργου Σαμαρά της Σέλτικ και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης από την Τζένοα. Πιο εφικτή περίπτωση στην παρούσα φάση είναι αυτή του Τζαβέλλα και ήδη έχουν γίνει επαφές των συνεργατών του πρίγκιπα με τον διεθνή αριστερό μπακ, όπως σας αναφέραμε από την Παρασκευή.

Μήνυμα Φερέιρα για τα ντέρμπι

Την ίδια ώρα η ομάδα ετοιμάζεται για τα τρια συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-Ολυμπιακό και υπάρχει ικανοποίηση στην Παιανία για την εμφάνιση με τον Εργοτέλη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει καλά ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και φροντίζει να λέει στους παίκτες του ότι"έχουμε μπροστά μας τρεις σημαντικούς αγώνες και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τις νίκες και στα τρια ντέρμπι επειδή είμαστε καλύτεροι".

Καμία ανησυχία για Μπουμσόνγκ

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αλλά δεν πήρε μέρος στο διπλό για προληπτικούς λόγους, μετά τον τραυματισμό του το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Από το ιατρικό team των "πράσινων" διαβεβαιώνεται πως ο Γάλλος σέντερ μπακ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή. Στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βύντρα, Κοτσόλης, Πετρόπουλος, Ρούντολφ και Χριστοδουλόπουλος.

0 σχόλια: