Blog Archive

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011
Τζιμπούρ και Μιραλάς έκαναν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους στη Βουλιαγμένη. Διαβάστε πως ήρθαν οι παίκτες, ποιο αυτοκίνητο «μάγεψε» και για τη θέα που εντυπωσίασε!


Σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης γευματίζει σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού με τους Τζιμπούρ και Μιραλάς να κερνάνε τους συμπαίκτες τους ώστε να… ξεχρεώσουν την τιμωρία πειθαρχικών παραπτωμάτων τους και το… ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο «Ιθάκη» στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, σε έναν χώρο με εκπληκτική θέα.
Ένα γεύμα που δημιουργεί ακόμη πιο οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Άλλωστε, όλοι οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι και έδειχναν να απολαμβάνουν την απο κοινού παρουσίας τους για το γεύμα.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες άρχισαν να ετοιμάζονται σιγά σιγά για τη συγκέντρωσή τους, και πρώτος όλων αφίχθη ο Τζιμπούρ στις 13:30 έχοντας τον Ζαν Μακούν συνοδηγό. Οι δύο παίκτες πήραν πρώτοι θέση στο τραπέζι της ομάδας και μέχρι να έρθει και ο τελευταίος όλων περίμεναν περίπου τρία τέταρτα. Από εκείνη την ώρα και έπειτα άρχισαν να… σκάνε ένα ένα τα αυτοκίνητα των παικτών της ομάδας αλλά και του τεχνικού τιμ, ενώ πολλοί ήρθαν σε παρέες. Λίγο μετά τους πρώτους Μακούν και Τζιμπούρ την εμφάνισή της έκανε η τετράδα των Ισπανών Χαβίτο-Μαρκάνο-Φουστέρ-Ορμπάιθ με τον πρώτο να οδηγεί, ενώ λίγο αργότερα κατέφτασε η Mercedes του Τάσου Παπάζογλου.
Οι τέσσερις Ισπανοί βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έπαθαν… πλάκα με την απίθανη θέα που προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος με τη θάλασσα του Λαιμού να δημιουργεί ένα μοναδικό τοπίο. Έτσι, οι τέσσερις τους σχολίασαν για λίγο τη θέα και έπειτα κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό του εστιατορίου. Κατά τις δύο παρά τέταρτο ήρθε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού δεν συνοδευόταν από άλλον παίκτη, ενώ εκείνη την ώρα αφίχθη και ο Ιμπαγάσα που συνομίλησε για λίγο με τον Βάσκο στο πάρκινγκ. Την ίδια ώρα επίσης έφτασαν και οι Κοστάντσο και Γέστε με ιδιαίτερα περιποιημένη εμφάνιση.
Την παράσταση έκλεψε όμως το αυτοκίνητο του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος «έσκασε» με ένα Audi τελευταίας τεχνολογίας έχοντας συνοδηγό τον Αμπντούν. Λίγο μετά με ένα ακόμα Audi έφτασαν οι «μικροί» Έλληνες Φετφατζίδης και Ποτουρίδης με τον «Φέτφα» να είναι ο οδηγός του TT. O… παραδοσιακός Γάλλος Φρανσουά Μοντέστο ήρθε με Πεζό (μάρκα αυτοκινήτου πάντως που προτίμησαν ουκ ολίγοι παίκτες της ομάδας) ενώ καθώς η ώρα έφτανα 14:00 ήρθαν με ξεχωριστά αμάξια Μέγιερι και Χολέμπας ενώ ο Μανιάτης εμφανίστηκε με τζιπ. Λίγο μετά τις 14:00 ήρθαν και οι τελευταίοι. Ζαραδούκας και Μόνχε ήρθαν μαζί ως… παρεάκι του Βόλου, ο Μέλμπεργκ εμφανίστηκε με Mercedes και ο Πάντελιτς με το Range Rover τζιπ του.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν ο μόνος απών λόγω ασθένειας. Το πλούσιο μενού επιμελήθηκε η διατροφολόγος της ομάδας του Ολυμπιακού και περιλαμβάνει θαλασσινά ψητά στη σχάρα, ψάρια, σαλάτες και φρούτα.

0 σχόλια: