Blog Archive

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011
Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15:30 θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μάρκο Σιμοντσέλι, στην οποία θα παρευρεθούν 500 άτομα, ενώ 60.000 Ιταλοί θα την παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνες στην πίστα του Μιζάνο.

Ο δήμαρχος του Κοριάνο, πόλη στην οποία ζει η οικογένεια του Σιμοντσέλι, ζήτησε τη μετάβαση του κόσμου στη συγκεκριμένη πίστα. Το Κοριάνο είναι μια μικρή πόλη των 10.000 κατοίκων και θα υπήρχε πρόβλημα αν οι περίπου 60.000 που θέλουν να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία, επιχειρoύσαν να πάνε στην εκκλησία.

Η κηδεία θα γίνει στον ναό της Santa Maria Assunta, ο οποίος χωρά 500 άτομα και θα είναι μέλη της οικογένειας, στενοί φίλοι, μέλη ομάδων (της Gresini team, της Ducati και της Yamaha) καθώς και επίσημοι καλεσμένοι.

Ο δήμαρχος του Κοριάνο έχει δώσει την εντολή να στηθούν τρεις γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία της πόλης για να παρακολουθήσει ο κόσμος την κηδεία του αδικοχαμένου Ιταλού, ενώ η πίστα του Μιζάνο θα είναι ανοικτή για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, θα υπάρξει και απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση της RAI 1 και του Sky Italia 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Ματία Πασίνι θα πάνε στην εκκλησία με δύο από τις αγαπημένες μοτοσικλέτες του Σιμονσέλι, την Aprilia με την οποία είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2008 και τη φετινή Honda RC212V.

0 σχόλια: