Blog Archive

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Οι καιροί άλλαξαν, η ομάδα άλλαξε, το ίδιο κι η τσέπη αρκετών, κάτι που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων χρόνων σε διαρκείας με μόλις 300 πωληθέντα.



Το καλοκαίρι του 2008 οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, δίνοντας ένα τσουβάλι λεφτά στον Τζος Τσίλντρες να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, αναγκάζοντας την ΚΑΕ να εκδόσει ακόμη 1.800 διαρκείας έπειτα τις αρχικές 8.000 που είχαν γίνει άφαντες.
Πλέον στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε Τσίλντρες, ούτε Κλέιζα, ούτε Τεόντοσιτς, ούτε πολλοί άλλοι, με τον Βασίλη Σπανούλη να πλαισιώνεται κυρίως από νεαρούς παίκτες και κανέναν επιπέδου σταρ. Συνέπεια; Κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις των διαρκείας, άρα και μειωμένα σίγουρα έσοδα για την ΚΑΕ.
Μέχρι στιγμής οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν δει μόλις 300 διαρκείας να αγοράζονται, ενώ με διάφορες κινήσεις του Τμήματος Μarketing ο συνολικός αριθμός διάθεσης μόλις που φτάνει στις 1.000.
Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, όχι απαραίτητα ανάλογα με προ τριετίας, αν στο ρόστερ υπήρχαν «ονόματα» κι αν δεν υπήρχε η ρημάδα η κρίση. Συν τοις άλλοις δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Όχι πως πια δίνει κάνεις εύκολα 195€, όσο κοστίζει το φθηνότερο διαρκείας της φετινής χρονιάς...

0 σχόλια: