Blog Archive

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν φοβόταν πως θα πήγαινε προς αναβολή το Γκραν Πρι της Ινδίας πριν από 15 μέρες, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, όμως δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του.

Το παρθενικό Γκραν Πρι Formula1 θα φιλοξενήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ινδία και πολλοί εξ' αρχής ήταν αυτοί που είχαν αμφισβητήσει ότι η νέα πίστα δε θα είναι έτοιμη στην ώρα της. Ακόμα και ο Μπέρνι Έκλεστοουν φοβόταν μέχρι πριν από 15 μέρες ότι θα αναβαλλόταν το Γκραν Πρι, όπως δήλωσε ο ίδιος.
«Ήμουν απαισιόδοξος πριν από ένα δεκαπενθήμερο. Μου εστάλησαν φωτογραφίες από την πίστα και πίστευα πως δε θα τελειώσουν στην ώρα τους. Αλλά ό,τι έχουν κάνει στο εν τω μεταξύ, και μου έχουν σταλεί πιο πρόσφατες φωτογραφίες, είναι απίστευτο.
Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ ανήσυχοι, ώστε να είναι σίγουροι ότι κάνουν καλή δουλειά και είναι παθιασμένοι με το άθλημά τους», ανέφερε ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, ο οποίος πιστεύει ότι οι τρεις τελευταίοι αγώνες θα είναι οι καλύτεροι της χρονιάς. «Ανυπομονώ για τον αγώνα της Κυριακής. Πιστεύω εδώ, στο Άμπου Ντάμπι και στη Βραζιλία το κλίμα θα είναι πιο έντονο απ' ό,τι ήταν φέτος. Οι πιλότοι ανησυχούν να μην βγουν εκτός δρόμου».

0 σχόλια: