Blog Archive

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011


Οι... παρεξηγημένοι Τσαρτσαρής και Λόγκαν έκαναν τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο 95-74 επί του μαχητικού ΚΑΟΔ που άξιζε το χειροκρότημα.

Έτσι κρίθηκε

Ο ΚΑΟΔ δεν ήταν... ΚΚ Ζάγκρεμπ, ο Τσέρανιτς, ο Φλάουερς και ο Καρύδας ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι από τους πρωταθλητές Κροατίας και ο Παναθηναϊκός, που φυσιολογικά του λείπει η διάρκεια, άργησε να πάρει ασφαλές προβάδισμα. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν 27-23 με 5/7 τρίποντα και ακολούθησαν σταθερά μέχρι το 30-30.

Ο Διαμαντίδης, με 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε το έναυσμα για το ξέσπασμα των "πρασίνων", που προηγήθηκαν 30-39 και 40-51 στο 20', προτού η σκυτάλη περάσει στα χέρια του Τσαρτσαρή. Ο έμπειρος φόργουορντ με εννέα πόντους στο πρώτο 5λεπτο της τρίτης περιόδου ξεδιαλύνει την κατάσταση (43-61). Παράσημο πάντως για τον ΚΑΟΔ ότι δεν εγκατέλειψε τη μάχη, μειώνοντας μέχρι τους δέκα (63-73).

Σταρ

Έχει ανάγκη από τέτοιες εμφανίσεις ο Κώστας Τσαρτσαρής προκειμένου να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Εξακολουθεί να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Ομπράντοβιτς, όσο μάλιστα ο Μπατίστ δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Απογοήτευση

Θα ήταν άδικο να ψάχνουμε για αδύναμους κρίκους σ' ένα όμορφο παιχνίδι και κίνητρο για αμφότερες τις ομάδες.

Σχόλιο

Σε αυτά τα παιχνίδια τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση των παικτών του Ομπράντοβιτς. Δύο φορές που οι πρωταθλητές πάτησαν το γκάζι, έφτασαν στο +20. Ο ΚΑΟΔ έχει έμπειρο προπονητή, ποιοτικούς παίκτες και μαχητικό σύνολο και στη διάρκεια της σεζόν έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά την Καβάλα και η Δράμα κερδίζει πόντους εκτίμησης από το μπασκετικό κοινό.

Τα δεκάλεπτα: 24-23, 40-51, 58-71, 74-95

0 σχόλια: