Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Πάολο Σιμοντσέλι μιλώντας για τον Μάρκο. Ο πατέρας του αδικοχαμένου αναβάτη χαρακτήρισε τον γιο του «πολεμιστή» και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση.


«Ο Μάρκο ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο και ίσως οι περισσότεροι να το είχαν καταλάβει. Ήταν ειλικρινής και πάνω από όλα ήταν πολεμιστής, ίσως και για αυτό να πέθανε. Αν είχε αφήσει τη μοτοσικλέτα… αλλά την προηγούμενη Κυριακή, ήθελε τη νίκη. ήταν ξανά ο Μάρκο της αρχής του πρωταθλήματος, αλλά τώρα ήξερε τι να κάνει, ήξερε τα πάντα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα ήταν ανόητο να πω ότι είμαι χαρούμενος, αλλά όλος αυτός ο κόσμος με ευχαριστεί. Τώρα είμαστε μόνοι μας, αυτό είναι φριχτό, αλλά έχουμε εσάς, που έρχεστε και μας επισκέπτεστε. Αυτό είναι το μόνο που μας ανακουφίζει. Ο Μάρκο δεν κρίθηκε ποτέ άσχημα, πάντα τον έκριναν για τον τρόπο που πλάσαρε τον εαυτό του. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Ήταν υπέροχος, τι κρίμα…».

Τέλος συμπλήρωσε: «Για να δουλέψει ήθελε δίπλα του τον Ντετζανέλο, τον γκουρού του, τον τεχνικό του, την ομάδα του και τον μπαμπά του, ο οποίος τον εκνεύριζε μερικές φορές, όπως έλεγε. Πριν από κάθε εκκίνηση θα έσφιγγε το χέρι μου και θα με αγκάλιαζε, το ίδιο έκανε και την Κυριακή, αλλά νομίζω ότι κάτι πήγε στραβά, δεν ήταν όπως συνήθως. Διασκέδαζε με τα απλά πράγματα, τον σκύλο του, το σπίτι του… Την Κυριακή μου είχε πει πως είχε κουραστεί και πως ήθελε να γυρίσει σπίτι, γιατί είχε μείνει μακριά, ώστε να προετοιμαστεί για την Μαλαισία, η οποία ήταν δύσκολη για τον Μάρκο».

0 σχόλια: