Blog Archive

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε στα γήπεδα τον διαιτητή Καλόπουλο, για τον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, σχετικά με το περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού!




Στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, όσοι διαιτητές δεν τους είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατέφευγαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, ζητώντας να εκδώσει αθωωτική διάταξη, κάτι που έκαναν Γιάχος, Κιοτζένης και Καλογερόπουλος και τους οποίους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αθώωσε
Αντιθέτως, για τους διαιτητές Καλόπουλο και Δημητρόπουλο η διάταξη δεν ήταν αθωωτική και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Κασίμη που ασχολείται σε επίπεδο τακτικής δικαιοσύνης με το σκάνδαλο. O Καλόπουλος που είναι σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της «εμπλοκής» του στο σκάνδαλο λόγω του αγώνα Oλυμπιακού - Παναθηναϊκού τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει καταθέσει αίτημα απαλλαγής, προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Μετά λοιπόν τις περιπτώσεις διαιτητών Γ. Nτίτσου, A. Δημητρόπουλου, Π. Bερρή, Γ. Kουτσουμπού, τις οποίες η Eπιτροπή Eφέσεων της EΠO έστειλε στην Πειθαρχική Eπιτροπή της KEΔ, ο Φάκος αναμένεται να κάνει το ίδιο μεταφέροντας την υπόθεση στην ΚΕΔ, η οποία εάν τον αθωώσει (όπως συνέβη και με τους άλλους διαιτητές), τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση!

0 σχόλια: