Blog Archive

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011


Ο Τσάκας ξεκαθάρισε ότι ο Φερέιρα θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην ομάδα και θα έχει τον τελικό λόγο σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Αίτημα για οικονομικό έλεγχο από πλευρά πρίγκιπα.

Μιλώντας στο www.prasinanea.gr, ο Βλάσης Τσάκας επιχείρησε να βάλει φρένο στη μεταγραφική φρενίτιδα που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα (με ευθύνη του ιδίου).

Ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ ξεκαθάρισε ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναικου

"Αναγνωρίζω ότι χειρίστηκα λάθος το θέμα και δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις" παραδέχτηκε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και συνέχισε: "Δεν έχω καμία πρόθεση να παρέμβω στο έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έχει την εμπιστοσύνη μας και θα του αναθέσουμε εν λευκώ την ομάδα του Παναθηναϊκού".

"Ό,τι κινήσεις γίνονται, έχουν σκοπό να διευκολύνουν τον προπονητή. Η τελική επιλογή κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα, θα ανήκει στον Φερέιρα. Αυτός θα μας υποδείξει ποιους θέλει ή εάν συμφωνεί με μία πρόταση μας" ισχυρίστηκε έπειτα ο Βλάσης Τσάκας.

"Επιθυμώ να κάνω αυτή την επεξήγηση γιατί ακούγονται διάφορα. Δόθηκε μεγάλη έκταση στα μεταγραφικά ζητήματα, φταίω και εγώ για αυτό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να υπονομεύσω τον Φερέιρα, ούτε πρόκειται να τον καπελώσουμε" κατέληξε στα λεγόμενα του.

Τέλος, διέψευσε ότι εισερχόμενος ή εξερχόμενος από την Τούμπα δήλωσε ποτέ ότι "θα φέρω τον Ροναλντίνιο". Απλά ανέφερε ότι έχει συνεργασία με τον Κύπριο μάνατζερ Δημητρίου, ο οποίος είναι ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του διάσημου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αίτημα για οικονομικό έλεγχο

Τις ώρες που περιμένουμε την επαφή των νομικών των δύο πλευρών για την υπογραφή του MoU, ένα βήμα παραπάνω πραγματοποιήθηκε ακόμα το πρωί της Δευτέρας.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, απέστειλε στην πράσινη ΠΑΕ αίτημα για τη διενέργεια νομικού και οικονομικού ελέγχου.

Παράλληλα, το κοινοποίησε στον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Παρόλο που η πλευρά Τζίγγερ για την ώρα δεν το διαβεβαιώνει η αποδοχή του αιτήματος θεωρείται δεδομένη, καθώς αυτό αποτελεί έναν βασικό όρο από τους όρους της συμφωνίας για να προχωρήσει η τοποθέτηση των 15.000.000 ευρώ στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου

0 σχόλια: