Blog Archive

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Έρχομαι με ΑΕΚ και πριμ για τα ντέρμπι

Tα ντέρμπι και το πριμ του πρίγκιπα. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Σουλτάν Αλ Σαούντ και τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ προγραμματίζει να έρθει τελικά στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με την ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου, ενώ σκέφτεται να δώσει πριμ μαμούθ στους παίκτες εφόσον κερδίσουν τα 3 συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των νομικών εκπροσώπων του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή θα ζητήσει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο M.O.U. και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, το μνημόνιο συμφωνίας θα υπογραφεί την Τετάρτη.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας προγραμματίζει να έρθει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και όχι εντός 48 ωρών από την υπογραφή του M.O.U. επειδή θέλει να συνδυάσει το ταξίδι του στην Ελλάδα και με ένα εντός έδρας παιχνίδι τουΠαναθηναϊκού.

Επομένως, αναμένεται να έρθει πιθανότατα την επόμενη Τρίτη στην Αθήνα (1/11) για να μιλήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα μεταβεί στη συνέχεια στην Κρήτη για κάποιες άλλες επενδύσεις που έχει στα πλάνα του, ενώ ετοιμάζεται να δώσει το "παρών" στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, εφόσον μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας συζητά με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να συνδυάσει την είσοδο του στο τριφύλλι με μία εντυπωσιακή κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα προτίθεται να δώσει πριμ 1 εκ. ευρώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού αν πετύχουν το 3 στα 3 στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ την Κυριακή, με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 6 Νοεμβρίου και με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 19 του ίδιου μήνα!

Την Τρίτη θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αντικειμένου την πρόταση της Aboris Capital να πάρει εξουσιοδότηση από τους πράσινους προκειμένου να βρει αγοραστή για το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ.

0 σχόλια: