Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
Όχι μόνο δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Γερμανικού πρωταθλήματος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έχει και μικρότερη ποδοσφαιρική αξία από τον Σβαινστάιγκερ, σύμφωνα πάντα με τον Κρίστιαν Σέιφερτ.


Ο πρόεδρος της Γερμανικής ομοσπονδίας, Κρίστιαν Σέιφερτ, η οποία είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση της Μπουντεσλίγκα 1 και 2, αμφισβήτησε ανοιχτά το ποδοσφαιρικό επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν θα μπορούσε να διαπρέψει στον ίδιο βαθμό στο πρωτάθλημα της χώρας του.
«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ήταν σούπερσταρ στην Γερμανία. Τα λεφτά που επενδύθηκαν στα γερμανικά προπονητικά κέντρα αξιοποιήθηκαν καλύτερα από τα 94 εκατομμύρια που ξόδεψε η Ρεάλ για να τον αποκτήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέιφερτ και προχώρησε σε μία σύγκριση με τον Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ, τον οποίο παρουσίασε ανώτερο του Πορτογάλου άσου:
«Είναι 27 ετών, έχει σχεδόν 100 συμμετοχές σε εθνικό επίπεδο και έχει αγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ραντεβού από το Μουντιάλ του 2006. Είναι μέσος, κάτι που του δίνει μεγαλύτερη αξία από έναν τερματοφύλακα ή έναν αμυντικό».

0 σχόλια: