Blog Archive

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
Εν αναμονή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και χωρίς να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, η Πόρτο επικράτησε 3-0 της Πάσος Φερέιρα και διατηρήθηκε στην κορυφή της 1 Liga.


Στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση το διάστημα 15'-25', οι "δράκοι" δεν έκαναν απολύτως τίποτα, ενώ το γεγονός ότι πήραν προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους προήλθε από ένα αστείο αυτογκόλ του Μελγαρέχο.
Όταν οι παίκτες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, μάλιστα, κάποιοι φίλαθλοι των γηπεδούχων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες για την κακή απόδοση της ομάδας τους.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Πόρτο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του, κορυφαίου σήμερα, Άλβαρο Περέιρα, ο αμαρκάριστος Βάλτερ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κάσιο.
του είτε από την αντιμετώπιση των φιλάθλων της ομάδας του, με συνέπεια να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.
Η αγωνία των γηπεδούχων έλαβε τέλος στο 64', το λεπτό δηλαδή που ο Κλέμπερ έκανε το 2-0, έπειτα από συνεργασία του Μουτίνιο με τον νεοεισελθόντα Ροντρίγκες.
Σε γενικές γραμμές, η Πόρτο ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη (και) στις επιτυχημένες αλλαγές του Βίτορ Περέιρα (Μουτίνιο, Ροντρίγκες, Κλέμπερ).
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μουτίνιο στο 84', μετά από σέντρα του Άλβαρο Περέιρα και αποτυχημένη προσπάθεια του Κλέμπερ για να σκοράρει.
Tο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Πόρτο - Πάσος Φερέιρα 3-0
Σάββατο 29 Οκτωβρίου
Ακαντέμικα - Μπράγκα (20:15)
Μπενφίκα - Ολιανένσε (22:30)
Κυριακή 30 Οκτωβρίου
Νασιονάλ - Μπέιρα Μαρ (18:00)
Λεϊρία - Σετούμπαλ (18:00)
Γκιμαράες - Ρίο Άβε (20:00)
Φεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
Ζιλ Βιθέντε - Μαρίτιμο (22:15)

0 σχόλια: