Blog Archive

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011
Ολοκληρώθηκαν και οι τυπικές διαδικασίες σχετικά με την ελληνοποίηση του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος σε μερικά 24ωρα θα έχει στην κατοχή του ελληνικό διαβατήριο και ταυτότητα. Τον καλεί ο Σάντος και παίζει με Ρωσία.


Μπορεί ο Χοσέ Χολέμπας ή Χολέβας όπως είναι πλέον το σωστό, να βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ (φωτό) για να παρακολουθήσει με την σύζυγό του τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Φενέρ, ωστόσο νωρίτερα είχε περάσει από το Δημαρχείο του Πειραιά.
Ο άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε και τα τελευταία έγγραφα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά και πλέον περιμένει να πάρει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα.
Αυτό αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη, ενώ από την Δευτέρα θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο. Κάτι που σημαίνει ότι λίαν συντόμως θα έρθει και η κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος για την Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τη Ρωσία και τη Ρουμανία, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στο γήπεδο που αγωνίζεται με την ομάδα του, το «Γ.Καραϊσκάκης» στις 11 Νοεμβρίου με τους Ρώσους.

0 σχόλια: